Партизан после продужетка до победе у Задру

Кошаркаши Партизана забележили су 10. тријумф у АБА лиги, пошто су у мечу 16. кола, после продужетка, у Задру савладали истоимену екипу са 97:92.

Као и много пута ове сезоне, црно-бели нису могли до победе без стреса и неизвесне завршнице. Партизан је до победе стигао у последњем минуту, а јунак је био Маркус Пејџ, који је у продужетку постигао три тројке.

После изједначеног првог полувремена, црно-бели су у трећој четвртини стигли до двоцифрене предности.

Ипак, домаћи су се ношени публиком вратили у меч и захваљујући шуту за три поена стигли до егала у последњој деоници.

Црно-бели су у последњи минут ушли са предношћу од пет поена, али су Задрани погоцима Литла стигли до продужетка.

А у продужетку – рапсодија Маркуса Пејџа! Партизанов Американац постигао је три тројке, а последњи печат ударио је Вања Маринковић, тројком осам секунди пре краја.

Пејџ је утакмицу завршио са 28 поена (тројке 7/10), 13 је додао Маринковић, 12 Никола Јанковић а по десет Стефан Јанковић и Алекс Ренфро.

У екипи Задра истакао се Марио Литл са 20 поена, Дашић је постигао 17, а Жорић 16 поена. 

Задар је тако остао на пет победа ове сезоне, Партизан забележио десети тријумф, који их држи међу прва четири места које воде у плеј-оф.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво