Звезда у Валенсији, традиција на страни црвено-белих

Koшаркашки српског шампиона Црвене звезде гостују вечерас од 20.45 екипи Валенсије у мечу трећег кола Топ 16 фазе Еврокупа. Ток меча пратите на нашем порталу.

Црвено-бели су после победе над Лиможом на старту друге фазе (83:71), у прошлом колу, такође у Шпанији, поражени од Уникахе из Малаге (79:74).

Меч са ове сезоне одличном Валенсијом игра се у акустичној "Фонтети" и може битно утицати на пласман обе екипе. Звезда бие вентуалним "брејком" дошла у врло добру позицију (2-1 уз још два меча "код куће", док би Валенсија новим тријумфом отишла на скор 3-0 и практично већ обезбедила место у плеј-офу.

'"Још једна шпанска екипа која је састављена од евролигашких играча који су дуго година играли у Евролиги. Имају искуство и знају како да играју утакмице у Топ 16 фази. То је изазов за нас да одиграмо боље него што смо одиграли у Малаги. Успех на утакмици у Валенсији је концентрација 40 минута јер не смемо да имамо падова ни у одбрани ни у нападу'', рекао је Томић.

Занимљиво је да је Звезда славила на две претходна гостовања у Валенсији, која су одиграна у оквиру Евролиге, од којих је један био за пласман у Топ16 фазу елтиног такмичења.

У саставу српског тима неће бити Бранка Лазића и Марка Кешеља, док је наступ Филипа Човића, Билија Берона и Мајка Цирбеса неизвестан. 

Меч у Валенсији почиње у 20.45 уз текстуални коментар на нашем сајту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво