НБА "Ол стар", како гласати за српске кошаркаше

Направљен је други пресек гласова навијача за НБА "Ол стар" меч. Леброн Џејмс и Стеф Кари предводе Западну конференцију, док су на Истоку лидери Јанис Адетокумбо и Кајри Ирвинг. Лука Дончућ највеће је изненађење са преко 2 милиона гласова, односно више од кошаркаша попут Хардена, Карија, Дурента и многих других звезда лиге. Никола Јокић налази се на седмом месту са 700 хиљада гласова, а ево како за њега, као и остале српске кошаркаше можете гласати.

Дончић је једно од највећих изненађења, али партије које пружа са само 19 година у најјачој лиги света делимично правдају велики број гласова. 

Никола Јокић нашао се на седмом месту у конкуренцији крила и центара на Западу и након другог пресека гласова има 740 хиљада.

НБА "Ол стар" гласање важи за сваког играча у лиги, па тако можете гласати и за Богдановића, Бјелицу, Јокића, Марјановића, Теодосића, Драгића, Вучевића, Дончића и остале играче по избору.  

Овде можете изабрати својих пет играча из обе конференције, од чега три играча на позицијама крила и центара и по два бека. При гласању неопходно је унети имејл адресу, име и земљу из које гласате.

Свака особа може једном дневно да гласа за одабраних десет играча, а гласање траје до 21. јануара. 

Навијачи су велику љубав показали према Дерику Роузу, који након великог броја повреда, коначно подсећа на време када је био најмлађи МВП лиге. Роуз је тренутно други по броју гласова на Западу у конкуренцији бекова са нешто мање од два милиона гласова, колико има лидер Стеф Кари. 

Такође на другом месту на позицији бекова, али на Истоку, уочљиво је изненађење у виду Двејна Вејда, али се кошаркаш Мајами хита ту нашао великим делом због тога што игра последњу сезону у каријери. 

Са друге стране, изненађујуће је да су се на листи десет најгласанијих кошаркаша нашли Демаркус Казинс, Кајл Кузма и Лонзо Бол на Западу, односно Винс Картер, Паскал Сиакам и Џереми Лин на Истоку. 

Нба лига је ове сезоне променила систем гласања за "Ол стар" меч, па ће гласови навијача вредити 25 одсто од укупног гласања, исто колико и одабрани кошаркашки медији, док ће 50 одсто гласова носити гласови тренера НБА лиге. 

Утакмица свих звезда лиге игра се 17. фебруара у Шарлоту, а стартери ће бити познати 24. јануара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво