Тринкијери: Важан меч против Крке

Кошаркаши Партизана сутра у 15. колу АБА лиге дочекују Крку са жељом да упишу трећи утастопни тријумф и направе важан корак према плеј-офу регионалног такмичења.

Црно-бели су добили претходна два дуела, против Морнара у АБА лиги и Албе у Еврокупу, а сада желе да наставе низ.

"Веома је важно да покажемо како смо у стању да играмо на врхунском нивоу два пута недељно. Овај ритам утакмица тако нешто од нас захтева и морамо да се прилагодимо. Крка је у ситуацији да јој је свака утакмица кључна, али ни нама није ништа мање важна, па очекујем добар дуел", изјавио је тренер Андреа Тринкијери за клупски сајт.

Плејмејкер Алекс Ренфро верује да црно-бели могу, уз помоћ са трибина, доћи до победе и боље позиције на табели.

"Утакмица против Крке је веома важна јер имамо прилику да поправимо положај на табели и да учврстимо своју позицију у трци за плеј-оф. Такође, ово је добра прилика да на темељима победа из претходна два сусрета градимо нове успехе. Знамо да ће подршка у дворани бити сјајна и спремни смо да се боримо за победу", рекао је плејмејкер Алекс Ренфро.

Утакмица између Партизана и Крке игра се у суботу од 19 сати у дворани Александар Нуиколић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво