Томић: Имамо проблема, биће тешко у Лакташима

Кошаркаши Црвене звезде гостују Игокеи у Лакташима са жељом да наставе импресиван низ и забележе 15. узастопни тријумф од старта АБА лиге. Утакмице између Игокее и Црвене звезде игра се у суботу од 17 сати.

"Ново гостовање за нас након Новог Места и Малаге. Још једна тешка утакмица јер нећу моћи да рачунам на Лазића, Цирбеса, Берон је такође ровит. Имамо проблема, али и обавезу да одиграмо добро, сконцентрисано, без празног хода. Игокеа је променила тренера (Драган Николић уместо Жарка Милаковића, прим. аут) , мењају у ходу и сигурно ће реаговати након пораза у Подгорици. Понављам, морамо чврсто и добро да одиграмо у одбрани овај меч", рекао је Звездин тренер Милан Томиоћ за клупски сајт.

Првотимац црвено-белих Огњен Добрић истиче да је тим Игокее у односу на меч из првог дела сезоне у Београду значајно измењен.

"Отишао је Зубчић, али стигли су у међувремену добри играчи, Лафајет, Вилијамс, сада и Луковић. У прошлости смо играли добре утакмице у Лакташима и зато се надам да ће публика имати шта да види. Познато је да Црвена звезда има пуно навијача у Републици Српској и надам се да ће велики број њих доћи да нас подржи", рекао је Добрић.

Утакмице између Игокее и Црвене звезде игра се у суботу од 17 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво