Химки изненадио Фенер, победе Реала, Ефеса и Олимпијакоса

Кошаркаши Химкија савладали су на свом паркету екипу Фенербахчеа са 84:78 у мечу 17. кола Евролиге. У осталим сусретима Реал је победио Гран Канарију, Олимпијакос био бољи од Басконије, док је Ефес савладао Жалгирис.

Химки је још једном показао да може да забележи победу над фаворизованим ривалом и то без најбољег појединца Алексеја Шведа.

Московску екипу до тријумфа су предводили Стефан Марковић са 13 поена и седам скокова, док су Бост и Гил додали по 12 поена.

Код Фенербахчеа најбољи су били Махматоглу са 18 и Весели са 17 постигнутих поена.

Химки је уписао седму победу у 17 мечева и налази се на 12. позицији, док је Фенер забележио тек други пораз.

Ефес је предвођен Моерманом који је постигао 23 поена савладао Жалгирис са убедљивих 79:58. Василије Мицић постигао је пет поена за турску екипу, док у Жалгирису ниједан играч није био двоцифрен (најбољи стрелац Григонис са девет поена).

Ефес игра одличну сезону, пошто су уписали 11. победу и изборили четврто место, док је Жалгирис 11. на табели са седам победа.

Олимпијакос је у неизвесном мечу савладао Басконију са 91:87. Најефикаснији код грчке екипе били су Лидај са 23 и Папаниколау са 22 поена. Код ривала Видоза је постигао 19, а Поирије и Уертас по 17 поена. 

Тим из Пиреја се налази на петој позицији са 11 победа, док је Басконија десета са исто толико пораза.

У последњем мечу Реал је славио против сународника са Гран Канарије са 75:67.

Љуљ је постигао 16 поена, 12 је додао Фернандез, са друге стране Оливер и Баез постигли су по 12 поена. Реал је други са 14 победа, Гран Канарија 13. са шест. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво