Цедевита после продужетка савладала Мегу

Кошаркаши Цедевите наставили су серију победа у АБА лиги, пошто су у мечу 14. кола у Сремској Митровици после продужетка савладали Мега Бемакс са 107:101.

Цедевита је забележила осми узастопни тријумф у регионалној лиги и учврстила се на другом месту на табели, иза непоражене Црвене звезде. Мега је, после шестог пораза, склизнула на пето место, са истим скором као и Партизан.

Изгледало је као да је екипа из Загреба решила питање победника већ у првих десет минута, после које је екипа Славена Римца имала предност 33:17.

Ипак, млада екипа Меге се није предавала, у друго полувреме је ушла серијом 11:0, да би после велике борбе изабраници Дејана Милојевића успели да изборе продужетак.

Ипак, у додатних пет минута пресудило је искуство Цедевите, која је забележила 10. победу у сезони.

Најефикаснији појединац сусрета био је Џејкоб Пулен са 31 поеном, док је Филип Крушлин додао 24. У екипи Меге 20 поена постигао је Атић, 19 Мишковић, а 18 Мокока.

У следећем колу Мега гостује у Љубљани екипи Олимпије, док Цедевита на свом терену дочекује Цибону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво