Лендејл донео победу Партизану уз звук сирене

Кошаркаши Партизана савладали су екипу Морнара са 75:73, у утакмици 14. кола Јадранске лиге. Јунак црно-белих био је Џок Лендејл, који је погодио "из одбојке" уз звук сирене.

Партизан се мучио против Морнара, али је на крају забележио победу, поготком Џока Лендејла уз звук сирене – 75:73.

Утакмицу су обележиле празне трибине "Пионира", због понашања навијача у дуелу са Цедевитом, као и деби Николе Јанковића у црно-белом дресу.

Црно-бели су били бољи у првом, гости из Бара у другом полувремену. Партизан је стигао до предности шутем за три поена, а изабраници Андрее Тринкијерија су преднпост одржавали до полувремена 38:29.

У другом делу улоге су се преокренуле. Морнар је почео да погађа, док су црно-бели изгледали потпуно безидејно у нападу и деконцентрисано у одбрани.

Морнар је у последња три минута утакмице ушао са седам поена предности, а у тим тренуцима све су решавали Алекс Ренфро на једној, а Тај Волер на другој страни.

Ренфро је готово сам стигао предност Морнара, док је на другој страни Волер, мање од две секунде пре краја, донео нову предност гостима.

Ренфро је фаулиран пре шута за победу. Американац је погодио прво слободно бацање, друго промашио, али је Лендејл одлично одреаговао и "из одбојке" донео нови тријумф Партизану.

Ренфро је меч завршио са 18 поена, Лендејл са 12, док су по 11 постигли Стефан Јанковић и Алексеј Николић. Волер је постигао 24 поена, а Ребић 12 у тиму Морнара.

Партизан је тако стигао до осме победе у такмичењу, колико имају Будућност и Мега, док је Морнар забележио девети пораз у регионалном такмичењу.

У наредном колу Партизан дочекује екипу Крке, док Морнар на свом терену игра против Задра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво