Штимац: Партизан је изазов, али наша предност је искуство

Српски кошаркаш из Турк Телекома Владимир Штимац, пред одлучујући меч против Партизана за пролаз у Топ16 фазу Еврокупа, поручио је да је веће искуство предност његовог тима у Београду. Утакмица 10. кола Ц групе Еврокупа Партизанa и Турк Телекома игра се у среду од 20 сати у хали "Александар Николић".

"Волим да играм у Београду, биће то велики изазов, не само за мене, већ за цео тим. Важно је да имамо на уму да смо искуснијиј тим. Надам се да ћемо да победимо и да се квалификујемо за Топ16. За оба тима је овај меч "победи или иди кући", спремни смо", рекао је Штимац за сајт Еврокупа.

Рођени Београђанин игра у животној форми у другом европском такмичењу по снази са 14,8 поена и 7,3 скока по утакмици, док је трећи по индексу корисности (19,1).

"Многи у нашем тиму играли су доста оваквих утакмица, фокусирани смо да победимо Партизан", навео је бивши српски репрезентативац.

Штимац истиче да не постоји разлика у приступу што два тима играју у околностима морања победе.

"Нема разлике, увек се иде на победу. На сваком кораку морамо да размишљамо само како да савладамо ривала. Неопходно је да одиграмо чврсто и агресивно у одбрани", завршио је Штимац.

Утакмица 10. кола Ц групе Еврокупа Партизан - Турк Телеком игра се у среду од 20 сати у хали "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво