Звезда против Бреше за пласман у наредну рунду Еврокупа

Кошаркаши Црвене звезде дочекују екипу Бреше у деветом колу Еврокупа и врло важном мечу за даљи пласман у групи А. Меч се игра у дворани "Александар Николић" од 19 часова.

Црвено-бели, након наставка добре серије у АБА лиги и убедљиве победе над Задром у недељу, дочекују Брешу. Црвена звезда са скором 4-4 одлучује о својој судбини, а победа над италијанском тимом практично "отвара" врата другој фази, која стартује 2. јануара 2019. године.

"Овом мечу је претходила добро одиграна утакмица против Задра. Меч са Брешом је врло битна утакмица за нас, играћемо код куће, пред нашим навијачима, требало би да одиграмо једну добру и квалитетну утакмицу и да победимо", изјавио је тренер Црвене звезде Милан Томић.

Стратег црвено-белих се осврнуо и на први дуел ова два тима, који је значио и први пораз за српског шампиона у Еврокупу:

"Када бисмо размишљали о прошлости, никада ништа не бисмо радили добро у животу, тако да не размишљамо о тој првој утакмици. Погледали смо делове те утакмице од тамо, сигурно је Бреша јача за овај меч, довели су још једног играча. Јаки су на бековским позицијама. Ми смо кренули да радимо на тренинзима и да се припремамо за среду. Не размишљамо о исходу осталих мечева, као ни о ономе што нам следи даље, само о следећој утакмици размишљамо."

Утакмица између Црвене звезде и Бреше игра се у дворани "Александар Николић" од 19.00.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво