Јута декласирала Хјустон, Портланд неумољив против Финикса

Кошаркаши Јуте убедљиво су у Солт Лејк Ситију савладали индиспонирани Хјустон 118:91. Портланд је прекинуо серију пораза против Финикса Игора Кокошкова 108:86, док је екипа Бостона пред својом публиком декласирала Њујорк 128:100 у ноћашњим мечевима НБА лиге

Јута је и по други пут ове сезоне савладала Хјустон који је претрпео и 13. пораз у сезони. Џезери су трећу доницу добили са чак 38:11.

Меч је обележила и глума Џејмса Хардена на контакт са Рудијем Гобером, који је револтиран одлуком судија на техничку бурно реаговао и зарадио искључење. Ипак, код Јуте се није осетило то што је Гобер играо само три минута и то најбоље говори разлика од чак 27 поена.

Најефикаснији у домаћем тиму био Дерик Фејверс са 24 поена и 10 скокова. Џо Инглс је постигао 18, Данте Ексум 15, а Рики Рубио 13 поена уз шест асистенција. У индиспонираној екипи из Тексаса Џејмс Харден је забележио 15 поена уз шест скокова и две асистенције, а Крис Пол и Клинт Капела по 12.

Бостон је тријумфофао над Њујорком 128:100 на крилима Кајрија Ирвинга са 22, Џејлејна Брауна са 21 и Ала Хорфорда са 19 погодака. Код Никса Тим Хардавеј је убацио 22.

Екипа Портланда прекинула је серију од три пораза савладавши тим Игора Кокошкова Финкис 108:86.

Блејзерсе је предводио Демијан Лилард са 25 поена, пет скокова и осам асистенција. Јусуф Нуркић је за 23 минута забележио девет поена и 14 скокова. У најлошијем тиму лиге Трој Денијелс је забележио 15, Џош Џексон 14 поена. 

Резултати:

Бостон - Њујорк 128:100
Портланд - Финикс 108:86
Јута - Хјустон 118:91

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво