Ђорђевић љут на играче: Нису схватили важност сваког поена

Кошаркашка репрезентација Србије поражена је у Израелу, а селектор Александар Ђорђевић каже да је љут на играче "што нису схватили важност сваког поена и разлике са којом се меч добија или губи".

Селектор Ђорђевић похвално се изразио о тиму Израела.

"Израел је добра, квалитетно вођена екипа, са великим талентом на бековским позицијама и са три евролигашка играча који су им данас умногоме помогли да дођу до победе. Одиграли су искусно, а Пнини је поново био кључни играч. Ми нисмо добро одиграли завршницу, превише изгубљених лопти у последња три минута коштало нас је пораза", забринут је селектор Србије.

Ђорђевић је посебно нагласио проблем који је српски тим имао са изгубљеним лоптама.

"Немам замерки на залагање, али поред залагања, морамо да имамо и неке друге ствари да бисмо победили. Чак 22 изгубљене лопте говоре о томе колико је ово била тешка утакмица за нас. Нисмо имали креацију, а у одлучујућим тренуцима смо платили данак неискуству неких играча", нагласио је Ђорђевић.

Србија ће у дуелима са Грчком бити јача за Јовића и Мицића, али не и за Владимира Лучића, који је повређен.

"Љут сам што играчи нису схватили важност сваког поена и разлике са којом се меч добија или губи, иако смо на то указивали у последња три тајм-аута. Очекује нас утакмица са Грчком, у којој ћемо, надам се, бити јачи за Стефана Јовића и Василија Мицића. Нажалост, у тиму неће бити Владимир Лучић, који је, због повреде рамена и терапије, морао да се врати у Немачку", љут је Ђорђевић.

Утакмица између Србије и Грчке игра се у понедељак у Београду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво