Србија са Јовићем, Лучићем и Мицићем на Грчку

Кошаркаши Србије за дуел против Грчке биће јачи за Стефана Јовића, Владимира Лучића и Василија Мицића, потврдио је селектор репрезентације Александар Ђорђевић. Србија у петак од 13.00 игра у гостима против Израела, а у понедељак од 20.15 против Грчке у Београду. Пренос мечева на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети.

Минхенски Бајерн и Ефес су дозволили овим играчима да играју други меч петог "прозора" квалификација за Светско првенство 3. децембра у Београду када се састају Србија и Грчка.

"Јовић и Лучић остају у Тел Авиву после утакмице са Макабијем у Евролиги, али неће играти против Израела дан касније. Вратиће се са нама у Београду и биће за Грчку. Успели смо да добијемо дозволу и Ефеса за Мицића. Хвала клубовима", рекао је Ђорђевић на окупљању "орлова".

За дуеле са Израелом (30. новембра) и Грчком селектор рачуна на још Стефана Пена (Алба), Илију Ђоковића (Борац Чачак), Стефана Пота (ФМП), Алексу Аврамовића (Варезе), Драгана Милосављевића (Уникаха), Бранка Лазића (Црвена звезда), Огњена Добрића (Црвена звезда), Алексу Раданова (Црвена звезда), Радета Загорца (Партизан), Марка Симоновића (Зенит), Стевана Јеловца (Бамберг), Стефана Бирчевића (Банвит), Мирослава Радуљицу (Ђангсу Драгонс), Ђорђа Гагића (Партизан), Николу Јовановића (Тренто) и Дејана Кравића (Виртус Болоња).

У новоформираног Л групи Немачка и Грчка су на деоби првог места са по 16 бодова, Србија има три мање, Грузија и Израел по 11, а Естонија 10.

На Светско првенство у Кини следеће године пласираће се три најбоље репрезентације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво