Клиперси поражени у Вашингтону, Тео и Боби на клупи

Кошаркаши Ел-Еј Клиперса поражени су на гостовању Вашингтону 25:118, и то након што су прву четвртину добили са 22 разлике (40:18). Бобан Марјановић и Милош Теодосић опет су остали без праве шансе. Торонто савладао Орландо 93:91, Портланд славио у Њујорку 18:114.

Екипа из Ел-Еја имала је предност 40:18 у првој четвртини али је ипак успела да изгуби утакмицу. Разиграо се двојац Вашингтона Џон Вол са 30 и Бредли Бил са 27 поена. Серијом у последњој деоници домаћин заслужено долази до победе на овом мечу.

Најефикаснији у редовима Клиперса био је Тобајас Харис са 29. Поена. Српски центар Бобан Марјановић провео је на паркету нешто мање од четири минута али није успео да се упише у стрелце. Милош Теодосић поново није улазио на терен.

У драматичном мечу на Флориди Торонто је савладао Орландо Меџик кошем у последњој секунди.

Канадску екипу предводио је Каваји Ленард са 18 поена, стрелац одлучујећег коша Дени Грин постигао је 13. У екипи Меџика истакли су се Фурније са 27 и Никола Вучевић са дабл-дабл учинком - 14 поена и 18 скокова.

Никси су пред својом публиком поражени од Портланда 118:114. Госте је у Медисон сквер гардену предводио Си-Џеј Меколум са 31 поеном. У домаћој екипи Тим Хардавеј убацио 32 поена.

Резултати:

Орландо - Торонто 91:93
Вашингтон - Ел-Еј Клиперс 125:118
Мајами - Бруклин 92:104
Њујорк - Портланд 114:118

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво