Добро вече за Србе у НБА лиги

Ноћас је у НБА лиги одиграно девет утакмица а наступили су сви српски играчи. Клиперси и Кингси славили уз запажене роле Бјелице, Богдановића и Марјановића и нешто скромнију Теодосића. Пораз Денвера упркос 20 поена Николе Јокића.

Сакраменто Кингси остварили су победу после два узастопна пораза и савладали Оклахому са 117:113.

Сакраменто је покварио повратак на терен опорављеног Расела Вестбрука који је убацио 29 поена, а гостима није помогао ни Пол Џорџ са 27.

Добар допринос дали су Немања Бјелица и Богдан Богдановић. Бели је за 22 минута у игри постигао 12 поена уз осам скокова, док је Богдан са 25 минута убацио 16 поена уз пет скокова и три асистенције.

Победили су Лос Анђелес Клиперси наших Бобија и Теа. Савладана је Атланта у гостима са 127:119, за прво место на Западу.

Коначно је шансу добио Бобан Марјановић, коме је било довољно само девет минута да упише 12 поена у преокрету против Атланте, а исти период на терену провео је Милош Теодосић, али се није уписао у стрелце. Меч су обележили играчи Клиперса Монтрезл Харел са 25 и Тобајас Херис са 24 поена.

Денвер Нагетси нашег Јокића нису славили (пораз од Милвокија од 104:98), али је Сомборац био најефикаснији од српских играча.

Јокић је био најефикаснији у тиму Нагетса, поред пет скокова и асистенција, али ни то није било довољно да се избегне шести пораз на последњих седам мечева. Пратио га је само Џамал Мареј са 17 поена, коме је недостајала асистенција и две ухваћене лопте за трип-дабл, док се на другој страни истакао Јанис Адетокумбо са 29.

Остали резултати:

Шарлот - Бостон 117:112
Детроит - Кливленд 113:102
Индијана - Јута 121:94
Филаделфија - Финикс 119:104
Мемфис - Далас 98:88
Њу Орлеанс - Сан Антонио 140:126

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво