Јокић добар у поразу, одлични Вучевић и Дончић

Денвер поражен од Њу Орлеанса са 115:125 упркос доброј игри Николе Јокића. Хјустон остварио и четврту победу у дуелу са Сакраментом са 132:112 уз слабију партију Бјелице и Богдановића. Лејкерси доживели дебакл на Флориди од Орланда 130:117 уз одличну игру Николе Вучевића, а Далас Маверикси савладали су ослабљене Голден Стејт Вориорсе са 112:109 највише захваљујући сјајном Луки Дончићу. Филаделфија је после продужетка савладала Хорнетсе у гостима са 122:119, а Кемба Вокер је убацио чак 60 поена.

Иако је Никола Јокић био најефикаснији у тиму са 25 поена, 10 скокова и осам асистенција, Денвер је на гостовању поражен од Њу Орлеанса са 115:125.

Са поеном мање пратио га је Гери Херис, али је то било довољно да домаћој екипи пруже равноправан отпор само до трећег дела утакмице када Пеликанси преузимају вођство и одржавају га до коначне победе.

Сјајном игром и са 40 постигнутих поена предводио их је Ентони Дејвис, а пратио га је Никола Миротић са двоструким двоцифреним учинком од 20 поена и 10 скокова.

Хјустон је на домаћем терену дошао до четврте везане победе надигравши Сакраменто са 132:112, а Немања Бјелица и Богдан Богдановић нису имали запаженије улоге у мечу.

Бјелица је за 13 минута игре постигао имао два поена и један скок, а Богдановић је за 19 минута постигао 14 поена.

У дуелу није било много неизвесности, домаћини су водили од почетка утакмице и постављало се питање само са колико разлике ће добити меч.

Домаћине су до победе водили Џејмс Харден са 34 поена и осам асистенција, Крис Пол са 24 поена и девет асистенција, као и Клинт Капела са 23 поена и 16 скокова.

Орландо је убедљиво надиграо Лејкерсе са 130:117, а предводио их је Никола Вучевић са 36 поена и 13 скокова.

На другој страни Леброн Џејмс је забележио 22 уз седам асистенција и четири скока.

Далас је надиграо ослабљени Голден Стејт са 112:109 највише захваљујући сјајном Луки Дончићу који је био најефикаснији у тиму са 24 поена, уз девет скокова и четири асистенције.

На другој страни Кевин Дурент је постигао 32 и био најефикаснији играч меча, али му је то слаба утеха.

Феникс је поражен на домаћем терену од Оклахоме са 110:100 и паставио са низањем пораза иако су победом у прошлом колу наговестили преокрет.

Победнике су предводили Пол Џорџ са 32 поена и 11 скокова и Стивен Адамс са 26 погодака и 10 скокова.

Индијана је добила Атланту 97:89, уз 22 поена Бојана Богдановића.

Торонто је декласирао Чикаго 122:83, Јута славила у Бостону 98:86, док је Филаделфија после продужетка савладала Хорнетсе у гостима са 122:119, а Кемба Вокер је убацио чак 60 поена.

Лос Анђелес Клиперси дошли су до 10. тријумфа у сезони, пошто су у гостима савладали Бруклин Нетсе 127:119. Репрезентативци Србије Милош Теодосић и Бобан Марјановић нису улазили у игру.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво