Добра партија Јокића у поразу Денвера од Хјустона

Кошаркаши Денвера, уз дабл-дабл Николе Јокића, доживели су четврти пораз у низу, пошто су на свом терену изгубили од Хјустона са 109:99. Голден Стејт победио Атланту са 110:103, Кливленд против Шарлота (113:89) прекинуо серију од пет пораза.

Екипу из Хјустона до победе су предводили Клинт Капела са 24 поена и Џејмс Харден са 22 поена уз 11 асистенција, док је Крис Пол забележио 21 поен.

Најефикаснији у Денверу био је Монте Морис са 19, Гери Херис и Џамал Мареј постигли су по 15 поена. Никола Јокић био је близу трипл-дабл учинка пошто је за 32 минута проведених на паркету забележио 14 поена, 12 скокова и седам асистенција.

Екипи из Колорада ово је пети пораз у сезони, уз девет победа.

Синоћ су одигране још две утакмице, актуелни шампион Голден Стејт савладао је Атланту са 110:103 захваљујући одличној партији Кевина Дурента (29 поена), док је Кливленд против Шарлота (113:89) прекинуо лошу серију од пет пораза.

Резултати:

Кливленд – Шарлот 113:89
Денвер – Хјустон 99:109
Голден Стејт – Атланта 110:103 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи