Невоље у рају, свађа Дурента и Грина прети да угрози Ратнике

Пораз Вориорса од Клиперса после продужетка претходне ноћи остао је у сенци сукоба између Кевина Дурента и Дрејмонда Грина по истеку регуларног тока меча. Извор И-Ес-Пи-Ен-а пренео је да је свађа настављена и у свлачионици, али да није дошло до физичког сукоба.

Шампион НБА лиге поражен је од Клиперса 121:16 после продужетка, а све је могло да буде другачије да је Дрејмонд Грин додао лопту расположеном Дуренту.

Ипак, Грин је одлучио да сам заврши акцију. Изгубио је лопту, меч је отишао у продужетке, а Ворисорси су забележили нови пораз.

Пре продужетка дошло је до вербалног сукоба измеђуз Грина и Дурента, који је желео сам да заврши акцију своје екипе, с обзиром да је био шутерски веома расположен и меч завршио са 33 поена.

Према извору И-Ес-Пи-Ен-а, сукоб двојице кошаркаша настављен је и у свлачионици иза затворених врата, а наводно је већи део екипе стао иза Дурента.

Нико из клуба се није оглашавао поводом ове ситуације, која прети да угрози тимски дух у шампионском тиму, који је први на Западу са скором од 11 победа и три пораза.

Додатни проблем за менаџмент Вориорса је чињеница да Дурент постаје слободан агент на крају сезоне и да би овакве ситуације могле да натерају велику звезду да промени средину.

број коментара 1 пошаљи коментар
(уторак, 13. нов 2018, 23:36)
anonymous [нерегистровани]

Svađa

To su stvari koje treba da rešava trener ekipe. Uostalom, trener je trebalo i da donese odluku o tome kakav će biti napad. Problem je u reakciji Durenta. Koliko god razumljiva bila, otišao je predaleko, pa je malo verovatno da će Grin želeti da se izvini dok to ne učini i Durent. Pritom, Grin može mnogo više da izgubi, jer je ipak manje važan za ekipu. Ako se situacija ne reši brzo, nego ostane na upravi, jasno je da će zarad mira u kući Grin biti taj koji će otići iz ekipe. Ili, još gore, biti držan na klupi. To je sigurno i njemu jasno, ali znamo kolika je retkost da se neko izvini kada ga totalno ispljuju.