Томић: Неће бити лако против Монака

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић изјавио је против Монака очекује тешку и неизвесну утакмицу у Београду у 7. колу Еврокупа.

"Очекује нас чврста и тешка утакмица против екипе која пуно игра у транзицији, доста зависи од игре својих бекова који намећу ритам Нидама, Џонса и Робинсона. Нападачка игра доста им је заснована од "пик" игре са Кикановићем који је кључни играч Монака. Не треба заборавити ни неколико добрих француских играча који доста утичу на игру тима", рекао је Томић за клупски сајт.

Тренер Црвене звезде нема проблема са повређеним играчима за дуел са Монаком, који би могао да одлучи прво место у групи пошто оба тима имају скор 4-2.

"Монако је физички јак тим, који се бори за врх табеле. Одиграли смо један меч, сада се већ познајемо и неће нам бити лако", поручује Томић, након што су црвено-бели славили у првом мечу 66:63.

Кошаркаш Црвене звезде Мајк Цирбес истиче да веома цени екипу Монака.

"Одиграли смо врло тврду и неизвесну утакмицу у Монте Карлу, сада знамо каквог противника очекујемо. Морамо да будемо максимално фокусирани на нашу игру, да свих 40 минута знамо шта радимо на терену. Очекује нас дуел са физички врло добрим тимом и морамо да одговоримо великом енергијом. Део те енергије очекујем да нам дају навијачи, јер је играње у нашој дворани увек предност за Звезду", каже Цирбес.

Меч Црвена звезда - Монако заказан је за среду у 19 сати у хали "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара