Богдановић и Бјелица срушили Спарсе, солидни Дончић, пораз Ратника

Српски кошаркаши у Сакраменто кингсима Богдан Богдановић и Немања Бјелица одиграли су одличан меч против Сан Антонио спарса, који су савладали са 104:99. Лука Дончић и Далас су савладали Чикаго, док су Клиперси били бољи од шампиона, екипе Голден Стејта.

Богдан Богдановић одиграо је своју прву одличну утакмицу по повратку након повреде колена. Богдан је на паркету провео 24 минута, ушавши са клупе, за која је уписао 22 поена и три асистенције.

Немања Бјелица је као стартер провео 26 минута и постигао 11 поена уз шест скокова, са процентом шута из игре од 80 одсто.

Код Сакрамента у победи истакли су се још Фокс са 19 и Хилд са 14 поена.

У редовима Спарса најефикаснији били су Дерозан са 23 поена и Олдриџ са 14 поена и 18 скокова. 14 поена додао је и Руди Геј.

Сакраменто након 14 одиграних мечева има скор од осам победа и шест пораза и налази се на осмој позицији, док су Спарси уписали пети пораз у 12 утакмица и налазе се на петом месту.

Лос Анђелес клиперси су након продужетка савладали шампионе екипу Голден Стејт вориорса са 121:116.

Српски кошаркаши Милош Теодосић и Бобан Марјановић нису улазили у игру, а најефикаснији у победничкој екипи Клиперса били су Вилијамс са 25 и Херел са 23 поена, Александер је додао 18, а Херис 17 поена.

У редовима Ратника Дурент је имао учинак од 33 поена, 11 скокова и десет асистенција, Клеј Томпсон постигао је 31 поен, док је Игодала додао 14. 

У осталим резултатима Лука Дончић је уписао 11 поена у победи Даласа над Чикагом 103:98, Вашингтон је савладао Орландо са 117:109, Филаделфија била боља од Мајамија 124:114, Пеликани од Торонта 126:110, Јута је тријумфовала над Мемфисом 96:88, Минесота над Бруклином 120:113, а победу су уписали и Оклахома тандери над Финикс сансима резултатом 118:101. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво