Нови пораз Денвера уз слабу игру Јокића

Денвер је наставио серију пораза и у мечу са Милвокијем, који их је надиграо (121:114) уз необично слабу игру Николе Јокића. Портланд је у мечу са много осцилација победио Бостон (100:94), а Лејкерси су, захваљујући Леброну Џејмсу, савладали Атланту (107:106) и дошли до треће победе заредом.

У драматичном мечу пуном обрта, гостујућа екипа је успела да добије завршницу меча и нанесе трећи узастопни пораз Денверу.

Наш интернационалац Никола Јокић био је солидан само до последње четвртине утакмице, до када је постигао 20 поена, уз по шест скокова и асистенција. Онда је у кључном моменту дуела застао и није постигао ниједан кош до краја утакмице.

Центар Милвокија Брук Лопез је био најефикаснији са 28 поена, а пратили су га Адетокумбо са 22 и Крис Мидлтон са 21 поеном.

У пораженом тиму Пол Милсап је био најефикаснији са 25 поена, осам скокова и шест асистенција.

Портланд је уз много осцилација у игри успео да савлада Бостон са 100:94 на свом терену.

Домаћини су у већем делу утакмице имали предност, али су гости у неколико наврата успевали да анулирају предност и чак запрете преокретом.

Иако су и у последњој четвртини гости изједначили резултат, Бостон је успео да осигура победу тројком Ел Фарука Аминуа са скоро десет метара за 100:94 тачно минут пре краја и дође до четврте узастопне победе.

Лејкерси су надиграли Атланту са 107:106 у последњим секундама меча и то захваљујући закуцавању Леброна Џејмса, који је постао јунак победе.

Леброн је меч завршио као најефикаснији играч са 26 поена, седам скокова и четири асистенције, Кузма је додао 18, а Ленс Стивенсон и Кентавијус Колдвел Попу по 11 поена. Лонзо Бол је уписао осам поена, шест скокова и 11 асистенција.

На другој страни, Торијан Принс је забележио 23 поена, Кент Бејзмор 21, а руки Треј Јанг 20, уз 12 асистенција.

Кошаркаши Хјустона победили су Индијану на свом терену са 115:103 уз сјајну игру Џејмса Хардена, а Орландо је неочекивано лако савладао Њујорк у Медисон сквер гардену са 115:87.

Предвођен Џејмсом Харденом, Хјустон је убедљиво надиграо Индијану већ у првом полувремену, када је обезбедио предност већу од 20 поена, а потом је одржавао разлику без већих проблема све до краја меча.

Предводио их је Џејмс Харден, који је утакмицу завршио са чак 40 поена, седам скокова и по девет асистенција и изгубљених лопти за 38 минута. Крис Пол га је пратио са готово упола мањим учинком од 26 поена уз по пет скокова и асистенција, док је Клинт Капела имао 18 поена и седам скокова.

У трећем поразу Индијане у последње четири утакмице, Бојан Богдановић је био најефикаснији са 20 поена уз по шест скокова и асистенција и три украдене лопте за 37 минута. Виктор Оладипо је уписао 22 поена, 10 скокова и седам асистенција, а Тадијус Јанг и Дарен Колисон по 13 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво