Батлер трејдован у Филаделфију, Шарић и Ковингтон постали "вукови"

Сага око Џимија Батлера и његовог боравка у Минесоти доживела је епилог, а он је такав да ће некадашњи "ол-стар" каријеру наставити у Филаделфији, а у правцу Минесоте иду Шарић и Ковингтон, јавља новинар И-Ес-Пи-Ена Адриан Војнаровски.

Џими Батлер напокон је трејдован из Минесоте и упутиће се у Филаделфију, где ће појачати Бена Симонса и Џоела Ембида на источној конференцији. Уз Батлера правац Филе иде и руки Патон.

У правцу Минесоте иду Дарио Шарић, Роберт Ковингтон и пик друге рунде. 

Батлер је почетком сезоне затражио трејд од челника Минесоте, а као главни разлог навео је незадовољство због мањка залагања саиграча Вигинса и Таунса.

Након што није прошао тренинг камп са екипом, као ни предсезону, очекивало се да ће Батлер брзо напустити тим. 

До тога није дошло јер је према наводима Војнаровског, Минесота превише тражила за Батлера и није била задовољна понудама осталих екипа.

Батлер је потом направио инцидент када се појавио на тренингу Минесоте, на које до тада није долазио и са екипом резервиста одиграо веома добро против стартера. Уз то Батлер је вређао челне људе клуба и говорио како тим без њега не може да победи утакмицу.

У последњих неколико мечева, Батлер је бирао сусрете у којима ће наступати, па је екипа након 15 утакмица при зачељу табеле са скором од четири победе и девет пораза.

Током каријере Батлер је уписао четири наступа на "Ол-стар" мечу као члан Чикаго булса, који су га пре седам година драфтовали са 30 позиције на драфту. 

Минесота је за Батлера добила више него солидног хрватског кошаркаша Дарија Шарића, као и дефанзивног специјалисту Роберта Ковингтона, па се стиче утисак да су обе екипе профитирале трејдом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво