Томић: Против Олимпије чврсто и са пуно енергије

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић изјавио је да његов тим на гостовању Олимпији мора да одигра са много енергије и концетрације ако жели да сачува максималан учинак после седам кола АБА лиге. Утакмица између Олимпије и Црвене звезде игра се сутра од 17 сати у хали Стожице.

"Следи нам меч са врло талентованом екипом, која игра са пуно енергије. Већ смо се састали са њима ове сезоне у Суперкупу и видели да имају квалитет. Шпан, Месичек, Лазић, Баџим, добри странци попут Џонса, ту је искусни центар Бегић... Црвена звезда мора да одигра са пуно енергије, концентрације, чврсто, ако желимо бодове у овој утакмици", рекао је Томић за клупски сајт.

Црвено-бели у Љубљану путују после пораза на терену Улма у Еврокупу, па ће на другом узастопном гостовању тражити повратак на победнички колосек.

Најбољи Звездин појединац у Улму Огњен Добрић истиче да је меч против Олимпије од велике важности.

"АБА лига је приоритет и то смо више пута наглашавали, као и да нас очекује доста рада како бисмо достигли максимум када је најважније. На том путу, овакве утакмице представљају изазов јер је Олимпија добар тим, са пуно талента, енергије и младих играча, али и неколико врло искусних које предводе Бегић и Бубнић. Очекујемо квалитетног противника и чврсту утакмицу", поручује Добрић.

Утакмица између Олимпије и Црвене звезде игра се сутра од 17 сати у хали Стожице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво