Бајерн декласирао Дарушафаку, ЦСКА славио у Милану

Кошаркаши Бајерна убедљиво су у Минхену савладали екипу Дарушафаке 116:70 у мечу шестог кола Евролиге. Реал убедљиво славио у Тел Авиву против Макабија 87:66. ЦСКА славио у Милану 90:85 уз одличну партију Владимира Мицова. Ефес савладао Гран Канрију 94:90.

Екипа коју са клупе предводи бивши тренер Црвене звезде Дејан Радоњић одиграла је најбољи меч ове сезоне постигавши чак 116 поена!

Бајерн је предводио Девин Букер са 18 поена, док су Петери Копонен и Нихад Ђедовић постигли по 16. Владимир Лучић усписао је осам поена, Стефан Јовић четири уз седам асистенција, до је Немања Дангубић забележио шест поена. Сви играчи домаће екипе уписали су се у стрелце.

У екипи Дарушафаке једини вредан помена био је Џереми Еванс са 20 поена и осам скокова.

Бајерн има скор од по три победе и пораза.

Екипа Реала наставила је да ређа победе пошто је у Тел Авиву без проблема савладала екипу Макабија 87:66.

За нови тријумф мадриђана најзаслужнији су били Серхио Љуљ са 17 и Џејси Керол са 16 поена. Џони Обрајант постигао је 17 поена за домаћина који је забележио пети пораз уз само једну победу.

Кошаркаши ЦСКА славили су на гостовању у Милану против екипе Арманија 90:85. Московљани су, уз екипу Реала, задржали максимални учинак док су "манекени" забележили други пораз.

Армејце су предводили Кори Хигинс са 23 и Нандо де Коло са 18 поена. Одличну партију за Армани пружио је Владимир Мицов постигавши 24 поена, три скока и четири асистенције. Мајк Џејмс и Гудаитис Артурас уписали су по 16 поена.

Ефес је дошао до победе над Гран Канријом 94:90 уз одличну партију Василија Мицића који је меч завршио са 17 постигнутих поена уз четири асистенције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво