Улм убедљиво победио Звезду

Улм – Црвена звезда 95:80. Кошаркаши Звезде поражени су од Улма у Немачкој у мечу шестог кола Групе А Еврокупа. Наредног уторка црвено-бели дочекују Монако у мечу који може одлучити која ће од ове две екипе са првог места у наставак такмичења.

Црвено-бели нису успели да парирају домаћину, који је од самог старта направио притисак и наметнуо свој стил игре. Звезди ништа није полазило за руком, предност домаћина константно је раста. Неколико покушаја наше екипе да ухвати прикључак Улм је успео да одбије, и на крају дође до победе.

Екипа Црвене звезде није имала право решење у нападу, једини расположени у нашој екипи био је Огњен Добрић који је постигао 21 поен, а двоцифрен је још био Перпероглу са 10.

Улм је до тријумфа предводио Двејн Еванс са 23 поена, који је забележио и 11 скокова, Милер је додао 20, а Грин 16.

После овог кола црвено-бели су задржали прву позицију на табели, пошто је и главни ривал за прву позицију Монако поражен на свом терену од Бреше са 86:80. Улм се другом победом приближио екипама које се боре за другу фазу такмичења.

Ток меча:

21.29 - Крај утакмице. Улм - Црвена звезда 95:80. Звезда је три минута пре краја успела да приђе на минус једанаест, 85:74, али то је било све што је наша екипа успела да уради на овом мечу. До краја сусрета Улм је повећао предност за коначних петнање разлике.

20.55 - Крај треће четвртине. Улм - Црвена звезда 73:57. Домаћин је наставио са одличном игро и одбио је све покушаје Звезде да ухвати резултатски прикључак.

20.44 - Звезда нешто боља у трећем периоду, ипак Улм успева да контролише резултат и после пет минута води са 61:45.

20.19 - Полувреме. Улм - Црвена звезда 50:33. Домаћин је наставио да повећава предност, која је износила и 11 поена, 35:24. Уследио је тајм-аут Звезде. После паузе наши кошаркаши су успели да направе мини серију од 5:0. Међутим, домаћин је наставио у истом стилу и поново повећао на предност на 13 разлике, 46:33. На крају периода Улм је дошао до максималних 17 разлике.

20.05 - После пет минута игре у другој четвртини Улм је поново вратио осам поена предности и води са 29:21.

19.54 - Крај прве четвртине. Улм - Црвена звезда 21:17. Екипа Улма боље је ушла у меч. Погађали су са дистанце, а пресингом успели да поремете организацију игре црвено-белих. Звезда је у финишу колико-толико успела да уђе у ритам и смањи предност противника на четири поена, а највећа предност је износила осам разлике, 18:10.

19.40 - Нервозан почетак меча, после првих пет минута игре домаћин води са 7:2.

19.30 - Почео је меч у Немачкој.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво