Томић пред Улм: Специфичан су тим, морамо да контролишемо игру

Тренер кошаркаша Црвене звезде МИлан Томић, уочи гостовања Улму у Еврокупу, изјавио је да екипу очекује специфичан тим који је посебно незгодан на домаћем терену.

Други део групне фазе Еврокупа српски шампион почиње дуелом у Немачкој против атипичне екипе Улма.

"Очекује нас утакмица са специфичним тимом, који током меча уме да игра и са две 'четворке', који пуно шутира и преузима у одбрани. Морамо да будемо спремни и за то, јер то су делови игре, која је много бржа и агресивнија у њиховој дворани. Морамо да исконтролишемо 40 минута, што не значи да ми треба да успоравамо игру, зна се да и Звезда воли да игра брзу игру у транзицији, али што се тиче концентрације ту морамо да будемо добри", рекао је Томић за клупски сајт.

Звезда тренутно води у А групи са скором 4-1, док немачки тим има учинак 2-3.

Утакмица између Улма и Црвене звезде игра се сутра од 19.30 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи