Победе Денвера и Клиперса, Срби солидни

Кошаркаши Денвера, чији је члан Никола Јокић, наставили су са победама и уписали нову против Бостона 115:107, док су Лос Анђелес Клиперси Бобана Марјановића и Милоша Теодосића савладали Минесоту са 120:109, у синоћњим мечевима НБА лиге.

Никола Јокић је пунио скоро све статистичке колоне са осам поена, 10 скокова и осам асистенција и за 27 минута био близу трип-дабла.

Нагетсе је до деветог тријумфа, уз само један пораз (само Голден Стејт и Торонто са 10-1) водио Џамал Мареј са 48 поена и партијом каријере, а гостима није помогао ни Кајри Ирвинг са 32.

Сваку шансу у тиму Клиперса користи Марјановић, који је за 18 минута дао 10 поена и имао девет ухваћених лопти, три асистенције и две блокаде, док је Теодосић за 12 минута уписао три поготка и четири завршна додавања.

Најзаслужнији за победу Клиперса били су Тобајас Херис и Данило Галинари са по 22 поена.

Остали резултати:

Оклахома - Њу Орлеанс 122:116
Детроит - Мајами 115:120
Индијана - Хјустон 94:98
Орландо - Кливленд 102:100
Њујорк - Чикаго 115:116
Јута - Торонто 111:124
Голден Стејт - Мемфис 117:101

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 25. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи