Тринкијери водио Партизан до нове победе, савладан Тренто

Партизан – Тренто 76:71. Црно-бели су забележили другу победу у Еврокупу, после велике борбе савладали су италијански Тренто. У седмом колу Партизан гостује код Зенита.

Црно-бели су се победом одлепили са дна табеле, на коме их је заменио Тренто. Партизан има две победе, а италијани су до сада забележили само једну, управо против нашег представника у првом колу.

Партизан је до победе предводио Џок Лендејл са 18 поена који је забележио и шест скокова, њега је пратио Маркус Пејџ са 16, Раде Загорац је додао 12, а Вања Маринковић десет. У пораженој екипи Никола Јовановић је забележио 20 поена уз шест скокова, а двоцифрени учинак имао је још Девин Марбл који је постигао десет поена.

Партизан је одлично ушао у меч. Доминирали су у првој четвртини који су добили са убедљивих 15 разилике. Гости су серијом 8:0 отворили другу четвртини и успели да очувају тај резултат до одласка на одмор - 36:32.

У трећем периду водила се неизвесна борба, али је наша екипа успеда повећа на седам разлике. У последњем периоду црно-бели су стигл до 15, разлике, али је онда уследио пад у игри и противник је серијом од 10:0 усео да се приближи на 64:59.

У финишу Партизан је успео да одржи предност и дође до заслужене победе.

Партиан наредне среде гостује код Зенита, док Тренто дочекује Лион.

Ток меча:

21.55 - Крај утакмице. Партизан - Тренто 76:71.  Иако је почетком периода Партизан имао 15 поена разлик, Тренто је серијом од 10:0 успео да завршницу учини занимљивом, ипак црно-бели су успели у финишу да осигурају победу.

21.37 - Настављена је велика борба у дворани "Александар Николић", после пет минута игре у последњем периоду црно-бели води са 66:59.

21.26 - Крај треће четвртине, Партизан води са 56:49. Црно бели одржавају предност и одбијају налете и покушаје гостију да изједначе.

21.13 - Равноправна игра у наставку. После пет минута игре у трећем периоду Партизан води са 47:44.

20.47 - Крај првог полувремена. Партизан - Тренто 36:32. Гости су наставили са одличном игром у другом периоду и тотално се вратили у меч. Други период решили су у своју корист резултатом 25:14.

20.29 - Тренто је други период отворио серијом од 8:0 за три минута игре...

20.19 - Крај прве четвртине. Партизан - Тренто 22:7. Црно-бели наставили у истом стилу, све им ползи за руком и успели су да сведу противника на једноцифрен број кошева у првој четвртини.

20.09 - После пет минута игре и сјајног старта Партизан води са 11:1.

20.00 - Почео је меч између Партизана и Трента.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво