Нови дабл-дабл Јокића за победу Денвера, Оладипо срушио Бостон

Српски центар Никола Јокић са 7 поена, 10 скокова и 16 асистенција учествовао је у победи Денвера против Јуте од 103:88. Филададелфија боља од Детроита, Оладипо тројком три секунде пре краја срушио Бостон.

Јокић је у новом тријумфу Нагетса озабележио нови дабл-дабл учинак, али је занимљиво да је он остварен са свега седам поена. Дупле бројке Сомборац је имао у скоковима (10) и асистенцијама, којих је поделио чак 16!

Уз то, имао је и једну украдену за 28 минуту проведених у игри.

Најефикаснији је био Гери Херис са 20 поена, док је код ”џезера” Краудер убацио 21. 

Индијана Пејсерси поново су на свом терену савладали екипу Бостона са 102:101, и то највише захваљујући спектакуларној игри Виктора Оладипа.

Он је поред 24 поена, 14 скокова, три асистенције и три украдене лопте погодио важне шутеве у финишу, а тројка на три секунде пре краја била је пресудна.

Тим је ”Дипо” поништио одлично издање Кајрија Ирвинга, стрелца 18 поена и Мориса, који је убацио 23. 

Екипа Филаделфије савладала је на свом паркету тим Детроита са 109:99, уз сјајну партију Џоела Ембида.

Он је за 33 минута у игри постигао 39 поена и забележио 13 скокова, додавши на те импресивне бројке још и две блокаде и једну асистенцију.

Сличан учинак у пораженом тиму имао је Блејк Грифин, који је сусрет завршио са 38 поена, 13 скокова, шест асистенција и две украдене лопте.

Остали резултати:

Шарлот - Кливленд 126:94

Индијана - Бостон 102:101

Атланта - Мајами 123:118

Чикаго - Хјустон 88:96

Сан Антонио - Њу Орлеанс 109:95

Портланд - Л.А. Лејкерс  110:114

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво