Пулен поново у Цедевити, деби против Звезде

Амерички кошаркаш Џејкоб Пулен, повратник је у редове Цедевите, за коју је наступао пре три године, а деби у новом–старом клубу забележиће у суботу против Црвене звезде у АБА лиги.

Пулен је био један од најбољих играча Цедевите у сезони 15/16, када је Цедевита изборила Топ 16 фазу Евролиге, а амерички кошаркаш са грузијским пасошем се враћа у хрватску екипу, која доживљава потпуне промене.

Смењен је тренер Сито Алонсо, на чије место је дошао Славен Римац, а клуб ће највероватније напустити странци Меџет, Агилар и Лима.

"Стварно сам срећан што сам се вратио и једва чекам да заиграм. Имао сам неколико тренинга, гледао екипу против Будућности и пре тога против Локомотиве. Тим је добар, има доста младих играча. Морамо да схватимо како да почнемо да побеђујемо у АБА лиги. То је важно, а ја сам срећан што могу да помогнем. У пристојној сам форми, спреман за игру. Сећам се Цедевите и да сам се добро забављао, да смо играли пуно сјајних утакмица у великим дворанама и побеђивали. Сада, стартујем против Црвене звезде у Београду! То је забава!", казао је Пулен за клупски сајт. 

Пулен је током каријере наступао за Хапоел, Болоњу, Барселону, Севиљу и Бриндиси, из којег је дошао у Цедевиту. 

Након одличне сезоне у хрватском тиму, Пулен је каријеру наставио у Химкију, а потом и НБА лиги где је потписао уговор са Филаделфијом. Ипак 76-ерси су га послали у развојну лигу, након које је Пулен отишао у Иран и Турску, из које долази у Цедевиту.

Пулен, који има 28 година, други деби за Цедевиту забележиће у суботу у АБА лиги против Црвене звезде, чија је био жеља у неколико наврата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво