Варда критиковао играче Партизана: Мисле да су дотакли звезде

Бивши кошаркаш Партизана Ратко Варда критиковао је играче црно-белих због односа према дресу после пораза на гостовању Турк Телекому у Еврокупу. Варда, који је прошле године завршио дуготрајну каријеру, верује у боље дане Партизана.

Партизан је изгубио шесту утакмицу у низу, пре тога сменио тренера Ненада Чанка и очекује се да га наследи Италијан Андреа Тринкијери, али Варда није задовољан тренутном ситуацијом.

"Не могу, јаче је од мене да не прокоментаришем ово. Гледам данашњи Партизан, нема ту много шта да се види. Сви мисле да су дотакли звезде, а нико се још није попео ни на Београђанку да буду мало ближе тим звездама. Ствар је у принципу желиш ли да одеш даље, желиш ли да направиш више или ћеш се једног дана задовољити тим што си играо у Партизану", објавио је Варда на Инстаграму.

Варда, који је прошле године завршио дуготрајну каријеру, верује у боље дане Партизана.

"Да скинем 20кг и са 40 да поново почнем да играм са мојим братом Величковићем, он зна о чему пишем. Увек на***е тренер, ваљда ће Тринкијери поставити ствари на своје место. Срећно вољеном клубу", поручио је он.

Варда је поникао у Партизану, одакле је отишао у НБА лигаша Детроит, а потом играо за Реал Мадрид, Жалгирис, Химки и многе друге клубове.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво