Томић: Опрезно против Бреше, лакше би било да имају 3/0

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић истиче да са дозом опреза чека гостовање Бреши у Еврокупу, иако италијански предстаник има сва три пораза, за разлику од његовог тима који има максималан скор у А групи.

"Морамо да будемо потпуно спремни за ову утамицу, очекује нас тим који игра врло агресивно на свом терену, са друге стране покушавају да играју у транзицији и контранападе. До сада немају ниједну победу у Еврокупу и меч са Звездом је само један додатни мотив, што значи да морамо да будемо максимално опрезни", рекао је Томић за клупски сајт.

Како је нагласио, неопходно је да црвено-бели цео меч одиграју на високом нивоу.

"Морамо да одиграмо квалитетну утакмицу свих 40 минута, јер 35 неће бити довољно. Имају доста искусних добрих играча. Негде би било лакше припремити ову утакмицу да Бреша има скор 3-0. Овако притисак је на нама".

Кошаркаш Дејан Давидовац додаје да ће Бреша сигурно хтети да прекине негативан низ.

"Са друге стране, ми желимо да наставимо серију победа и наш циљ се зна. Екипа Бреше прети као тим, највише у транзицији, сви трче добро и шутирају, и то из свих позиција. Зато морамо да контролишемо ритам утакмице свих 40 минута и то је неки основни и примарни циљ за овај меч", рекао је Давидовац.

Утакмица Бреша - Црвена звезда заказана је за сутра од 20.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво