Никола Јокић играч недеље на западу

Никола Јокић центар Денвера проглашен је за играча недеље Западне конференције НБА лиге. Ово је Николи трећи пут да је изабран за играча недеље.

Одличне партије Јокића нису остале незапажене. Свакако он је најзаслужнији што је екипа сезону почела са три победе, без пораза. Он је забележио просечан учинак од 26,3 поена, 10,3 скокова, 7,3 асистенције, 1,7 икрадену лопту и једну блокаду по мечу.

На премијери сезоне против Клиперса имао је учинак 21 поен, осам скокова. Потом је заблистао у мечу против Филаделфије, остварио је „трипл-дабл" учинак, чак 35 поенам 12, скокова и 11 асистенција, без промашаја из игре.

Нови „дабл-дабл" забележио је против Голден Стејта када је имао учинак од 23 поена, 11 скокова и шест асистенција.

Јокић је постао шести играч Денвера који је успео да три пута буде играч недеље, пре њега то је пошло за руком и Алексу Инглишу, Дикембе Мутомбоу, Кармело Ентонију, Алену Ајверсону и Чонси Билапсу.

Играч недеље на Истоку је Кемба Вокер, члан Шарлота, ово му је шести пут у каријери.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи