Будућност надиграла ФМП у Морачи

Будућност је у Подгорици савладала ФМП са 79:59 (22:12, 26:16, 9:15, 22:16) у последњем мечу четвртог кола АБА лиге.

Будућност је стигла до трећег тријумфа ове сезоне, једини пораз је доживела од Црвене звезде, и налази се на трећој позицији на табели. ФМП има половичан учинак ове сезоне 2/2 и тренутно је на осмом месту.

Будућност је била доминантна током целог меча и није дозволила ФМП-у да озбиљније запрети. Гости из Београда резултатски су најозбиљније пришли почетком последњег периода када су смањили на 59:51. Међутим, Подгоричани су успели да одбију овај напад и брзо врате  двоцифрену разлику. ФМП се потом предао и преднос је само расла.

Домаћина је до победе предводио Суад Шеховић који је постигао 19 поена (шест тројки), двоцифрени учинак имали су и Кларк са 13 поена, док су Поповић и Гордић додали по 11, а Илић 10.

У тиму ФМП-а најефикаснији је био Апић са 16 поена, уз које је забележио и седам скокова, њега је пратио Рит са 14.

У петом колу Будућност ће гостовати код Цедевите, док ће ФМП дочекати Црвену звезду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи