Јокић одличан у победи Денвера над Голден Стејтом

Кошаркаши Денвера савладали су екипу актуелног шампиона Голден Стејта са 100:98 уз нову одличну партију Николе Јокића – 23 поена, 11 скокова и шест асистенција. Немања Бјелица је имао 12 поена, пет скокова и четири асистенције у победи Сакрамента над Оклахомом, четири поена Бобана Марјановића у слављу Клиперса после победе над Хјустоном.

Денвер је остварио важну победу пред својом публиком савладавши актуелног шампиона НБА лиге и главног претендента за титулу, екипу Голден Стејт вориорса.

У Колораду су виђени неизвестан меч и драматична завршница, Вориорси су имали последњи напад који је могао да им донесе победу или продужетак, али је шут Демијана Џоунса изблокирао Хуан Ернангомез за коначних 100:98.

Екипу Денвера предводили су Гери Харис са 28 поена и наш Никола Јокић са 23 поена, 11 скокова и шест асистенција за 32 минута на паркету.

Стеф Кари је убацио 30, а Кевин Дурент 20 поена уз 11 скокова за тим Вориорса.

До прве победе је дошла и екипа Сакрамента савладавши Оклахому са 131:120.

Екипу из Калифорније предводио је Иман Шамперт са 26 поена. Немања Бјелица био је запажен са 12 поена, пет скокова и четири асистенције за 30 минута проведених на паркету. За тим "тандера" Расел Вестбрук убацио је 32 поена, 12 скокова и осам асистенција.

Победу над Хјустоном остварили су Лос Анђелес клиперси – 112:115.

Тим из ЛА предводио је Тобајас Херис са 23 поена. Српски центар Бобан Марјановић провео је на терену само пет минута уписавши четири поена и један скок. Милош Теодосић поново није играо. Код Хјустона најефикаснији био је Џејмс Харден са 31 поеном и 14 асистенција.

Резултати:

Кливленд – Атланта 111:133
Оклахома – Сакраменто 120:131
Денвер – Голден Стејт 100:98
Клиперс – Хјустон 115:112

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво