Дословни клинч Лејкерса и Хјустона

Лос Анђелес Лејкерси поражени су на свом паркету од Хјустона са 125:115, а меч је остао у сенци туче Криса Пола и Роџона Ронда. На четири минута до краја утакмице Раџон Рондо, Крис Пол и Брендон Инграм су учествовали у тучи и зарадили по искључење.

Занимљива игра и неизвестан резултат током целе утакмице пали су у сенку у самом финишу утакмице.

Све је почело када је Џејмс Харден прошао до коша и погодио за 109:108 у корист Хјустона, Инграм га гурнуо и зарадио техничку грешку, а онда је настао хаос у режији Криса Пола и Роџона Ронда којима су се придружили и остали играчи.

Обе стране имају своје верзије сукоба у коме је било свега и свачега – од пљувања, гурања прстију у очи до класичног песничења, а судије су на крају из игре искључиле Раџона Ронда, Криса Пола и Брендона Инграма.

Хјустон је на крају победио са 124:115.

Харден је био најефикаснији са 36 поена, седам скокова и пет асистенција, а Крис Пол је до искључења постигао 28 поена уз десет асистенција.

Леброн Џејмс је био најбољи код "Језераша" са 24 поена и по пет скокова и асистенција, а пратио га је Џавал Мекги са 16 поена. Још петорица играча Лејкерса су имала двоцифрен учинак, али то није било довољно за победу на дебију Џејмса код куће у Лос Анђелесу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара