Пораз Партизана у Новом Месту

Кошаркаши Партизана изгубили су у Новом Месту од Крке 80:76, у утакмици четвртог кола Јадранске лиге. Вања Маринковић најефикаснији на мечу са 22 поена.

Кошаркаши Крке и Партизана водили су велику борбу у дворани "Леон Штукељ" у Новом Месту, а на крају су домаћи имали више снаге и концентрације и однели победу – 80:76.

После изједначене прве четвртине, Крка је погодила неколико тројки на полувреме отишла са вођством 40:34.

Црно-бели су у трећој четвртини заиграли много агресивније у одбрани, што је донело резултата, па су у последњу деоницу ушли са минималном предношћу 51:50.

У последњој четвртини Крка се распуцала, неколико погођених тројки донели су домаћој екипи и седам поена предности. Ипак, Партизан се вратио у живот, изборио неизвесну завршницу, али није успео да дође до победе. 

Партизан је изузетно лоше шутирао за три поена, а занимљиво је да је Вања Маринковић био најефикаснији на мечу са 22 постигнута поена, али без поготка иза линије 6,75 метара.

најефикаснији у тиму Крке био је Лапорник са 19 поена, Цинац је додао 13, а Фифолт 12. У тиму Партизана, 14 поена постигао је Пејџ, а Лендејл 12.

Партизану је ово био други узастопни пораз, после две почетне победе, док Крка сада има истоветан учинак – 2:2.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи