Сјајни Недовић и Мицов, Ефес уз звук сирене, Фенер након преокрета

Кошаркаши Фенербахчеа савладали су након преокрета екипу Жалгириса са 82:75, Ефес је тројком у последњој секунди победио Химки са 85:84, Армани славио у Пиреју против Олимпијакоса са 99:75, док је Реал био бољи од Басконије са 97:79.

Армани је успео да изненади Олимпијакос, славивши у Пиреју са убедљивих 99:75, а меч су обележили српски играчи Немања Недовић и Владимир Мицов.

Недовић је имао учинак од 20 поена и по четири скока и асистенције, док је Мицов додао 19 поена уз четири скока. Најбољи стрелац екипе био је Џејмс са 22 поена.

Код Олимпијакоса истакао се Никола Милутинов са 15 поена и десет скокова, док је Принтезис постигао 13 поена.

Екипа Арманија из Милана уписала је другу победу, а Олимпијакос први пораз ове сезоне у Евролиги.  

У реваншу прошлогодишњег меча са фајнал-фора у Београду, епилог је био исти, поново је Фенербахче успео да савлада борбену екипу Жалгириса.

Најефикаснији у победи екипе из Турске били су Слукас са 20 и Датоме са 11 поена. Марко Гудурић постигао је осам, а Никола Калинић два поена у редовима Фенера.

Код Жалгириса истакли су се некадашњи кошаркаш Звезде Нејт Волтерс са 23 поена, а помоћ је имао у Милакнису и Дејвису који су додали по 14 поена.

Фенербахче је уписао и трећу победу у исто толико одиграних мечева и налази се на лидерској позицији табеле, док је Жалгирис уписао други пораз.

Ефес је у веома неизвесној завршници савладао екипу Химкија на гостовању са 85:84.

Химки је био у заостатку читав меч, али је успео да се врати и поведе у последњој четвртини. Руска екипа имала је контролу над резултатом и готово победу у рукама, али је победу Ефесу донео је Догуш Балбај тројком у последњој секунди меча.

Родриг Бобуа постигао је 25 поена у победи Ефеса, а са друге стране Химки је вукао Швед са исто толико поена, од чега чак 16 у последњој четвртини. 

Ефес је уписао другу победу у три меча, док је Химки везао три пораза на старту сезоне.

Реал је у шпанском дербију савладао Басконију са 97:79.

Љуљ је постигао 23 поена, Руди је додао 14. У Басконији Марселињо је постигао 14, Гарино 12. 

Реал је уписао трећу победу, Басконија други пораз. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво