Чанак: Победом над Крком да завршимо серију гостовања

Тренер Партизана Ненад Чанак нада се да ће његов тим победом у Новом Месту против Крке завршити серију од три узастопна гостовања.

На претходна два црно-бели су изгубили, у Бару од Морнара и у Еврокупу у Валенсији, па Чанак верује да ће се прекинути неуспешан низ.

"Утакмицом у Новом Месту завршавамо серију од три гостовања. Већ смо солидан број дана на путу и то сигурно има утицаја на нас. Такође, прате нас и даље здравствени проблеми, али шта је, ту је, трудимо се да гледамо испред себе. Крка се вратила у АБА лигу и има амбицију да остане. Имају добро избалансиран тим и знају да буду незгодан противник. Очекујем тешку утакмицу и верујем у победу", истакао је Чанак за клупски сајт.

Плејмејкер Партизана Алексеј Николић поручује да ће екипа учинити све да дође до тријумфа.

"Крка зна да буде веома неугодна на свом терену ако уђете у њен ритам. Зато морамо од старта да игру поведемо у оном правцу који нама одговара. И даље нисмо комплетни, али то не умањује нашу амбицију да се у Београд вратимо са бодовима", нагласио је Николић.

Утакмица 4. кола АБА лиге Крка - Партизан игра се сутра од 17 сати у дворани "Леон Штукељ".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво