Барса савладала Бајерн, нови пораз Будућности

Кошаркаши Барселоне Светислава Пешића савладали су његов бивши тим Бајерн 83:73, док је екипа Будућности поражена од Макабија са 68:78 у мечевима трећег кола Евролиге.

Екипу Барселоне предводио је Анте Томић са 18 поена, док су Крис Синглтон и Кевин Пангос забележили 15, односно 12 поена.

Са друге стране, у екипи коју са клупе предводи Дејан Радоњић, истакао се Мадо Ло са 16 кошева. Владмир Лучић одиграо је добру партију забележивши 12 поена, док су Јовић и Дангубић постигли по три поена.

Екипа Будућности забележила је и трећи пораз у елитном такмичењу.

Екипу Макабија предводио је Скоти Вилбекин са 28 постигнутих поена. У екипи Будућности Едвин Џексон забележио је 13, док су Немања Гордић и Ален Омић уписали по 12 поена.

У осталим мечевима трећег кола ЦСКА је код куће савладао Дарушафаку 79:75, док је Панатинаикос победио Гран Канарију 102:87.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво