Победе Голден Стејта и Бостона на старту сезоне

Кошаркаши Голден Стејта победом над Оклахомом од 108:100 отворили су нову сезону НБА лиге. Бостон лако са Филаделфијом у дербију Истока.

Шампиони из Оукленда су у првом мечу нове сезоне, у којој су поново главни фаворити за титулу, нанели су пораз ослабљеним Тандерима, који су у Калифорнији наступали без прве звезде Расела Вестбрука.

Сусрет у испуњеној "Оракл арени" решен је у самом финишу, односно у последња два минута. Стеф Кари са 32 и Кевин Дурент са 27 поена били су најбољи у свом тиму, док је на другој страни Пол Џорџ убацио 27 а новајлија Денис Шрудер 21.

Ваља истаћи да су Вориорси уочи овог меча добили своје шампионско прстење од комесара Адама Силвера. 

На Истоку, у једном од пројектованих финала конференције, Бостон је лако изашао на крај са Филаделфијом - 105:87.

Меч у "Ти-Ди Гардену" био је неизвестан само у првом делу, да би Селтикси у наставку потпуно преузели контролу и додатно увећавали предност, за коначних ”плус 18”. 

Џејсон Тејтум био је најбољи код Селтикса са 23 понеа, колико је убацио и Џоел Ембид на другој страни.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво