Звезда победом над Андором задржала максималан учинак

Кошаркаши Црвене звезде забележили су и трећу победу у Еврокупу пошто су Београду савладали шпанску Андору резултатом 85:79 (16:17, 28:16, 16:25, 25:21). Звезда у наредном колу гостује Бреши.

Црвено-бели су наставили серију победа, после тријумфа над Улмом и Момаком у Француској, и у трећем мечу савладана је екипа која је представљала једно од најпријатнијих изненађења АЦБ Лиге.

Звезду су до победе предводили Џо Регланд са 24 поена и осам асистенција и Мухамед Фаје са 18 поена и 11 скокова. Мајкл Оџо је посигао 10, Цибес осам а Берон и Добрић по седам поена.

У редовима екипи Андоре истакао се Давид Јелинек са 18 поена, док је Шејн Витингтон убацио 13.

У четвртом колу Еврокупа, Звезда ће 24. октобра гостовати у Бреши.

Екипа Звезде такође и у регионалној лиги има максималан учинак од три победе.

Ток меча:

20.57 - Крај меча, Црвена звезда - Андора 85:79. На карју меча виђена је помало хаотична игра оба тима, али су црвнео-бели успели да сачувају предност и дођу до нове победе у Еврукупу. Најефикаснији у Звезди био је Џо Регланд са 24 поена, док је Мухамед Фаје уписао 18.

20.25 - Крај треће деонице, минимална предност Звезде 60:58. Гости су одлично одиграли ову четвртину коју су добили 25:16.

20.05 - Џо Регланд тројком отвара трећу четвртину за 47:33!

19.49 - Полувреме, Црвена звезда - Андора 44:33. Црвено-бели добили су другу деоницу 28:16 фуриозном игром у задњих два минута меча. Уласком Алексе Раданова, који је постигао две тројке, Звезда је направила серију од 11-0! Најефикаснији у редовима црвено-белих је Џо Регланд са 13 поена, Фаје је постигао 8, Добрић 7 поена. Андору предводи Давид Јелинек са 12 поена.

19.36 - Звезда на крилима Регланда поново прелази у вођство 27:26 после пет минута игре у другој четвртини. 

19.21 - Завршена је прва деоница коју су гости решили у своју корист 17:16. Најефикаснији у редовима Звезде Фаје и Цибес са по шест постигнутих поена.

19.08 - Одличан почетак црвено-белих који после првих пет минута меча воде 10:4.

19.01 - Почео је је меч у дворани "Александар Николић". Стартна петорка за црвено-беле је Регланд, Лазић, Бејрон, Фаје и Цирбес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво