Лејкерси и други пут бољи од Вориорса, веома солидни Јокић и Бјелица

НБА сезона почиње у ноћи између уторка и среде, а многи тимови одиграли су своје последње предсезонеске утакмице. Немања Бјелица уписао је десет поена и осам скокова у поразу Сакрамента од Портланда 119:115, док је Никола Јокић забележио учинак од 15 поена, седам скокова и пет асистенција у победи Денвера над Чикагом 98:93.

Јокић полако улази у форму пред старт сезоне, јер је са 15 поена, седам скокова и пет асистенција помогао Денверу да победи Чикаго 98:93 за 28 минута проведених на паркету.

Код Нагетса истакли су се још Гери Херис са 18 и Џамал Мареј са 17, док је код домаћина Џабари Паркер убацио 19 поена.

Близу дабл-дабл учинка био је Бјелица у поразу Сакрамента у Портланду 118:115 са 10 погодака и девет скокова.

Бјелица је у Орегону провео 18 минута, док Богдана Богдановића поново није било због повреде.
Портланд је до тријумфа водио Си-Џе Меколум са 21 поеном.

Лос Анђелес лејкерси су и други пут славили над Голден Стејтом, овога пута са 119:105 и то без Џејмса, Ронда и Инграма у постави. 

Адетокумбо је са 32 поена, 12 скокова и десет асистенција водио Милвоки до убедљиве победе над Минесотом резултатом 143:121.

У осталим сусретима Лука Дончић је постигао 18 поена у поразу Даласа од Шарлота, Хјустон је савладао Мемфис, Мајами био бољи од Атланте, Бруклин славио у дербију против Њујорка, Спарси су савладали Орландо, док је Кливленд на свом паркету поражен од Детроита.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи