Будућност поразом отворила Евролигу, убедљиви Олимпијакос и Фенер

Подгоричка Будућност поразом је отворила сезону у Евролиги, пошто их је у "Морачи" надиграо Армани резултатом 82:71. Победе у осталим сусретима забележили су Олимпијакос, Фенербахче и Басконија.

Најефикаснији у победи Арманија над Будућности био је Немања Недовић са учинком од 14 поена, пет скокова и пет асистенција, а помоћ је имао у 15 поена Мицова, 13 Џејмса и 12 Кузминскаса.

У редовима Будућности Ерл Кларк постигао је 22 поена, 12 је додао Џексон, док су по 11 уписали Омић и Ивановић.

Олимпијакос је убедљиво савладао екипу Химкија у гостима са 87:66.

Црвено-беле су до победе предводили Лидај са 14, Везенков са 13 и Стерелнијекс и Принтезис са по 11 поена. Српски центар Никола Милутинов постигао је девет поена уз девет ухваћених лопти.

Најзапаженији у редовима Химкија био је Швед са 34 поена, 13 је додао Гил.

Басконија је у гостима била боља од Жалгириса резултатом 87:79.

Најефикаснији у тиму из Шпаније били су Грејнџер са 15 и Шилдс са 14 поена, док су се у Жалгирису истакли Волтерс са 19 и Милакнис са 12 поена.

Фенербахче је на свом паркету убедљиво савладао Гран Канарију са 97:72.

У победи тима Жељка Обрадовића истакли су се Весели са 19, Калинић са 16 и Датоме и Ловерњ са по 12 постигнутих поена. Марко Гудурић постигао је осам поена.

Код Гран Канарије 13 поена постигао је Еванс, Пашечникс је додао 12. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво