Партизан савладао Олимпију на крилима Радета Загорца

Кошаркаши Партизана савладали су у Београду екипу Олимпије 82:79, у утакмици другог кола регионалне лиге. Раде Загорац најефикаснији у екипи црно-белих са 26 поена.

После победе над Цедевитом у Загребу, кошаркаши Партизана забележили су и други тријумф на старту Јадранске лиге, а у Беогаду је савладана екипа Олимпије 82:79.

У препуној дворани "Александар Николић", Партизан и Олимпија одиграли су изједначен меч, који су црно-бели решили у своју корист у самом финишу, пре свега захваљујући доброј одбрани.

Гости из Љубљане ушли су у последњих минут и по са предношћу од "пола коша", али две добре одбране домаћих и тројке Пејџа и кош уз фаул Загорца, на другој страни, донеле су Партизану "ветар у леђа".

Ипак, ту није био крај узбуђењима, пошто су гости на 13 секунди до краја тројком Месичека стигли до минус три. Ипак, црно-бели у пенал-завршници нису дозволили изненађење и стигли су до новог тријумфа.

Загорац је меч завршио са 26 постигнутих поена, Маркус Пејџ додао је 13, а Вања Маринковић 12 поена за Партизан, док је у пораженој екипи одличан био Јан Шпан са 24 поена.

Партизан је забележио и други тријумф у лиги и дели прво место на табели заједно са екипом Меге, која је нешто раније убедљиво савладала екипу ФМП-а 89:61.

Наредни меч екипа Партизана игра у бару против Морнара.

У првом мечу другог кола, Цедевита је као гост савладала екипу Задра 95:85.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи