Јокић слаб, а Дурент сјајан у припремним победама

Српски интернационалац Никола Јокић имао лоше вече у победи Денвера над аустралијским прволигашем Пертом са 96:88, а у припремним утакмицама тријумфе су уписали још Вашингтон, Њујорк, Мемфис, Оклахома, Сан Антонио и Портланд.

Кошаркаши Денвера забележили су и трећу победу у припремном периоду, а Никола Јокић је за 22 минута игре постигао само 3 поена, уз 7 скокова, 3 асистенције, 2 украдене и 3 изгубљене лопте.

Наш интернационалац је лошију партију имао само у октобру прошле године када у дуелу са Сакраменом за 30 минута игре није постигао ни један поен.

У осталим припремним утакмицама НБА лиге Њујорк је надиграо Њу Орлеанс са 106:100 уз одлучну партију Енеса Кантера.

Портланд је поразио Феникс са 115:93, а најбољи је био Јусуф Нуркић са 16 поена, 9 скокова, 2 асистнције и 3 блокаде.

Сличан дебакл Сакраменту је приредио Голден Стерт поразивши их са 122:94, уз одличну партију Кевина Дурента који је предводио „Ратнике" са 26 поена, 6 скокова и 7 асистенција.

Ефикаснији од Кевина Дурента био је само Клеј Томпсон са 30 поена постигнутих за 23 минута игре.

У пораженој екипи због повреде колена поново није било Немање Бјелице, а у ослабљеном тими Кингса одскочио је Хари Џајлс са 17 поена.

Вашингтон је надиграо Мајами са 121:114, Мемфис био бољи од Атланте са 120:110, Оклахома је надиграла Минесоту са 113:101, а Сан Антонио био бољи од Детроита 117:93.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво