Чанак жели крцате трибине против Олимпије

Тренер Партизана Ненад Чанак очекује велику подршку навијача и пуне трибине против љубљанске Олимпије у првом мечу на домаћем терену у новој сезони.

Утакмица 2. кола АБА лиге Партизан - Олимпија заказана је за суботу од 21 сат у хали "Александар Николић". 

"Утакмица против Олимпије је прилика да на прави начин материјализујемо победу из Загреба. Свесни смо да неће бити лако јер је Олимпија увек пружала добре партије у 'Пиониру'. Очекујемо велику подршку навијача, пуну халу и надам се да та енергија са трибина неће бити котрапордуктивна за неке играче који нису играли у таквој атмосфери", рекао је Чанак за клупски сајт.

Он је додао да Олимпија има веома добар тим, као и да је посебно квалитетан на спољним позицијама.

"Шутерски су моћна екипа која је потпомогнута искусним Бегићем под кошем. У првом колу против Морнара су одиграли фантастично, што само говори у прилог томе да нас чека тешка утакмица", истакао је тренер Партизана, након што је његов тим славио на гостовању Цедевити, а поражен од Трента у Еврокупу.

Кошаркаш Вања Маринковић истиче да једва чека да истрчи на терен пред навијаче Партизана.

"Пуно нам је значила подршка у Лакташима, Загребу и у Тренту, али сада је време за оно због чега је играње у дресу Партизана нешто посебно. Олимпија долази после убедљиве победе против Морнара, имају одличан тим и представљаће прави изазов за нас. Верујемо у наше способности и верујемо да ћемо одиграти добро и доћи до победе", изјавио је Маринковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи