Пораз Партизана од Трента на старту Еврокупа

Трент – Партизан 82:73. Кошаркаши Партизана нису успели да савладају Трент у Италији на старту сезоне Еврокупа. Црно-бели у другом колу дочекују Зенит, меч је на програму наредног уторка од 20.00 часова.

Црно-бели су поражени у првом мечу Групе Ц Еврокупа од Трента у Италији. Партизан је добро одиграо само прву четвртину. Средином друге противник је преузео контролу игре. У другом полувремену Трент је у серијама стицао предност и на крају стигао до заслуженог тријумфа.

Најефикаснији у екипи Партизана био је Вања Маринковић који је постигао 19 поена. Пејџ је додао 16, а двоцифрен је био још и Лендејл са 11. Код победника Радичевић је постигао 15 поена, Фореј и Марбл су додали по 14, а Гомес 12.

Црно-бели су добро почели утакмицу, били су агресивни у одбрани, а Маринковић и Лендејл су тројкама правили велике проблеме домаћину.

Пред крај друге четвртине Партизан је имао предност од девет поена, а тада је досуђен неспортски фаул Гагићу и Тренто је за два минута направио серију 9:0 и на одмор се отишло нерешеним резултатом.

У наставку је Партизан пао, није више било концентрације у одбрани, ни прецизности у нападу и Тренто је преузео иницијативу и вођство, које до краја није испуштао.

Партизан ће у другом колу дочекати Зенит из Санкт Петерсбурга. Сусрет је на програму наредног уторка од 20.00 часова у дворани "Александар Николић".  

Ток меча:

22.24 - Крај меча. Трент - Партизан 82:73. Партизан је пришао на 62:61. Међутим, Трент новом серијом од 7:0, поново повећава предност. При резултату 69:61 ушло се у последњих пет минута сусрета. Противник је потом дошао до највеће предности од плус 10. До краја меча црно-бели нису успели угрозе победу домаћина. Последњу четвртину Трент је добио са 20:14.

21.57 - Крај треће четвртине. Трент - Партизан 62:58. Кошркаши трента су у наставку искористили празан период у игри црно-белих и серијом од 11:0 стекли девет поена предности - 57:48. У финишу Партизан је успео да ублажи предност противника и приђе на минус четири. Трећу четвртину трент је решио у своју корист са 19:15.

21.17 - Крај друге четвртине. Трент - Партизан 43:43. Трент је повезао редове и у другом периоду успео да смањи предност Партизана на 29:28, а потом и на 31:30. Црно-бели враћају плус девет - 43:34. Противник је поново запретио и серијом од 9:0 стигао до изједначења. Другу четвртину Трент је добио резултатом 26:19.

20.52 - Крај прве четвртине. Трент - Партизан 17:24. Кошаркаши Партизана одлично су ушли у меч. Од самог старта црно-бели су стекли предност, која је константно расла. Повео је Партизан са 19:10 и предност чувао до краја четвртине.

20.30 - Почео је меч ...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи