Партизан савладао Морнар за пласман у полуфинале Суперкупа

Кошаркаши Партизана савладали су Морнар из Бара резултатом 91:77 (22:18, 25:26, 20:19, 24:14) и пласирали се у полуфинале АБА Суперкупа у Лакташима.

Утакмицом између Партизана НИС и Морнара почело је друго издање АБА Суперкупа које се одржава у Лакташима.

Црно-бели су се реванширали Баранима за прошлогодишњи пораз на премијерном Суперкупу, али и два у лигашком делу, пре свега одличном игром у последњој деоници коју су добили са 10 разлике.

Најефикаснији је био Ђорђе Гагић са 23 поена, Вања Маринковић постигао је 16, а један мање Џок Ленђел, док је на другој страни 20 убацио Каден Карингтон.

Партизан се у полуфиналу састаје са екипом Будућности која је савладала Игокеу 90:86, док се у петак састају Цедевита - Задар и Црвена звезда - Олимпија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво