Ребић потписао за Морнар из Бара

Српски кошаркаш Никола Ребић потписао је уговор са АБА лигашем Морнаром из Бара, потврдио је на Твитеру његов менаџер Мишко Ражнатовић. Никола Ребић, некада један од најперспективнијих младих српских кошаркаша, прошлу полусезону провео је у шпанском Билбаоу, у који је стигао у фебруару ове године из Мега Лекса.

Овај 23-годишњи плејмејкер каријеру је започео у Радничком ФМП, да би само наконе једне сезоне прешао у Црвену звезду, где је провео три године када је тренер био Дејан Радоњић, али није успео да се избори за значајнију улогу.

Ребић је највећи успех у каријери до сада остварио са репрезентацијом Србије до 20 година на Европском првенству 2015. године када је дошао до злата, док са Црвеном звездом има две титуле АБА лиге, Кошаркашке лиге Србије и Купа Радивоја Кораћа.

Тим из Бара је већ довео неколико играча међу којима се издвајају Винстон Шепард, Кадин Карингтон, Бронсон Кениг и Андре Спајт, док су клуб напустили Брендис Рели Рос и Дерек Нидам.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи